Dagens ord/citat

O säger:
-'Varför kan man inte döda en mattelärare?'
-'Ingen aning'
-'Därför att han inte har nåt liv'

Hej fast jag har inte tid alls egentligen

Hejhej :)
Här händer ruskigt mkt, hinner inte skriva alls även fast jag skulle vela. Nollep var lätt det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Börjar få ordning på lägenheten men det är fotfarande världens oordning.

Skum sak som hänt:
Någon kastade in en delicatoboll genom vårat fönster - vi bor på tredje våningen och hade fönstret öppet för det var så varmt.

Nu måste jag fortsätta med det jag höll på med - kolla lösningar till uppgifter på gamla duggor. Har min första dugga imorrn!

Hade


Flytten

Snacka om att vi har haft fullt upp sen vi kom hit. Jag hade trott att det skulle vara superlugnt... att vi i lugn och ro skulle kunna utforska staden och universitetet innan själva plugget började. Men rackarns vad fel jag hade. När vi kom hit fick vi först inte nyckeln, eftersom den inte blivit inlämnad. Efter många om och men, och 4 timmar senare, fick vi tillslut nycklarna och kunde åka till lägenheten.

Lägenheten var INTE fräsch. Jag förstår inte hur människan överhuvudtaget kunde tro att vi inte skulle anmärka på städningen. Av någon konstig anledning görs det inte heller besiktningar av lägenheterna innan den nya hyresgästen flyttar in, vilket är otroligt konstigt. Så vi ringde och klagade och dom skickade en besiktningsman. Men han tyckte inte alls att det såg särskilt farligt ut, men det var inte bra. Hela väggarna var fulla med spackelhål och svarta fläckar. Det luktade avlopp på toan - varken vattenlåset eller golvbrunnen var rengjorda, det var kletigt i köket, man blev svart om fötterna då man gick barfota på golvet, det hade runnit saker nerför väggarna etc.

Iaf så lovade han att han skulle skicka en städfirma, han medgav att det inte var särskilt rent, men han tyckte inte att det behövdes målas om. Det var bara det att då var det fredag, och städfirman kunde inte komma förrän på måndagen. Så hela den helgen bodde vi väldigt spartanskt. Alla flyttlådor stod i mitten på golvet i vardagsrummet. Vi levde på korv och makaroner. Bara det som behövde vara framme var framme. Sen på måndagmorgon packade vi ihop allt igen.

Så fick vi städat, men väggarna var fortfarande hemska, så vi bestämde att vi skulle måla om själva. Först tog vi sovrummet, sedan vardagsrummet och nu senast köket. Vi har flyttat saker fram och tillbaks, skyddstejpat, målat, varit på ikea (5ggr) och jobbat oavbrutet. Meningen var ju att allt skulle vara färdigt tills nollningen. Men det är inte alls nära. De sista väggarna som behövdes målas målade vi faktiskt idag, så det är klart nu, men annars är allt fortfarande ett virrvarr av flyttlådor.

Lite bilder på lägenheten kommer senare :)

Nu ikväll har jag varit på fika med tjejsektionen från det program som jag ska gå. Supertrevligt!! Imorgon börjar själva nollningen och uppropet och allt. Vi ska samlas kl 05:55 = mindre kul.

Menmen nu måste jag sova - O håller på att bli skogstokig.

Hade


I Köpinget

Ja, jag lever.
Mkt har hänt, tar det sen, men nu har vi internet iaf :)

RSS 2.0