Aaaaah :S

Tenta i linjär algebra imorrn och jag känner mig typ så opeppad man kan vara! Har pluggat rumpa sen förra tisdan så jag är verkligen superless. Idag har jag inte pluggat någonting vilket känns skit men jag orkar verkligen inte. Fast det ska ändå bli skönt att få det gjort. Så att vi får fara hem nån gång! Hem till snön och kylan.

Apropå ingenting:
O: Öj, jag har aldrig förstått mig på laxen men nu gör jag det.
A: Va? Menar du fisken?
O: Dom vill ju bara hem...

Menmen... nu måste jag gå och fixa middag. O är och skriver tenta nu som slutar kl 18 och jag hade lovat att försöka ha maten klar när han kom hem. Det blir couscousrätt! Faktiskt rätt länge sen vi åt den sist, när vi hade nyflyttat in så åt vi den flera ggr i veckan :P Tror att receptet finns under recept till höger om det är nån som är nyfiken. Det är supergott iaf!!

Trevlig kväll :)


Julmys

Helgen har varit riktigt riktigt mysig! I lördags bakade vi pepparkakor tillsammans med E och J och sen beställde vi hämtpizza. Kvällen avslutades med den nya bond filmen, quantum nånting. Inte bra! Kändes som om alla pengar gått till specialefftekterna och handlingen var helt skum :S

Rekommenderar INTE!

I söndags bakade vi lussebullar till vår tisdagspub som vi har imorrn. Sen så var vi på adventsmarknad. Det enda man kunde klaga på var väl vädret. Det regnade och var allmänt trist. Sen så satte vi nejlikor i apelsiner och satte upp våran adventsljusstake + ängel.

     

Nu - räkna :S

RSS 2.0