Tentaångest

Inte länge kvar nu :S

Efter tre dagars konstant pluggande i lägenheten är jag rätt sugen på att få det hela överstökat.

O går in i sovrummet:
'Åh fy vad konstigt det luktar här inne... det luktar ju... fräscht!'

Om det är någonting som blivit bortprioriterat i veckan så är det städningen. Det är ett som är säkert! Nu tror ni säkert att det är jättehemskt och jättesnuskigt hemma hos oss. Men så farligt är det faktiskt inte. Det är bara det att det börjar vara ett tag sen vi dammsugade sist... hehe...

Nu ska jag gå och äta mitt nya favvomellanmål. Digestivekex och matyoughurt. Låter skumt - jag vet - men det är farligt gott!

Ledig fredag

Just nu är jag superpepp på min födelsedag. Det är nästan så att jag glömt bort att jag ska fylla eftersom vi haft så fullt upp. Men nu känns det ruskigt nära. Hela veckan har jag fått brev och paket i posten. Snacka om jag jag suktar varje gång jag går förbi min lilla presenthög vid Tv:n. Men nej, jag tror på att spara. Man ska spara presenterna till den riktiga dagen.


I onsdags då jag tvär va hem för att lämna min dator innan ett möte frågade jag O lite i förbifarten vad vi skulle äta till middag. Nää... sa han. Vi ska inte äta hemma idag. Sen var han knäpptyst. Hela mötet satt jag och funderade på vad han egentligen menade. Sen träffade jag honom utanför universitetet och han var jättehemlighetsfull och smsade med någon som jag inte fick veta vem det var. O har aldrig haft en hemlighet för mig förut! Han är jättedålig på att hålla saker hemligt så jag var verkligen supernyfiken! Sen cyklade vi iväg och det visade sig att det var till min kompis E som vi skulle. Supergulliga E hade planerat, pratat med O och fixat en överraskningsmiddag. Så otroligt supersnällt!

Igår var jag och åt middag med några andra kompisar. Supertrevligt!
Idag är jag ledig och har försökt tvätta. Gick inte så bra :S Tvättmaskinen var trasig så jag fick ringa och felanmäla. Eller den gick att starta och den slutförde sitt program. Men det tog flera minuter innan det kom vatten och sen var det jättelite vatten genom hela programmet.
Skumt :S

Nu blir det till att plugga, sen blir det tacos :)


Sön kväll

Lugn helg = precis vad jag behövde. Inga tider att passa, inga måsten. Bara vara.

Igår hade vi tända ljus och satt och såg på film och bara myste. Ibland känns det som att vi nästan aldrig hinner träffas trots att vi bor tillsammans. Det är sjukt.

Är för övrigt superpepp på allhelgona. Då kommer nämligen min familj ner och hälsar på!

Nu ska jag gå och pussa O i nacken, han är världens finaste och tog på sig att diska efter middagen. Sen blir det till att förbereda det sista inför labben imorrn.

Snart är det tenta-p :S

RSS 2.0