Hänt/händer i veckan

Har varit på intervju idag. Har nämligen sökt till styret på damföreningen på mitt program. Vi var 5 st som hade sökt och dom skulle ta in åtminstonde 3. Så jag hoppas jag kommer in! Skulle vara superkul.

Imorron har jag blivit bjuden på middag hos en finsk kompis. Hon ska nämligen bjuda oss på lite traditionell finsk mat. Ska bli superskoj! Vit/Blå klädkod är det också.

Lördag är det LeMans. För er som inte vet - det är en gocarttävling med mariocart tema. Ska också bli superskoj!! Sen blir det ev fest på kvällen. Men innan dess har jag tvättid :S

I måndags hade vi labb i digitalteknik.
Det här var vad vi åstadkom:

     

För er som inte ser det så är det ett sekvensnät som mäter reaktionstid. Man startar och stannar på olika knappar och sen så kan man avläsa tid i ms och nollställa på en annan knapp.

Tisdag var det studiebesök på ett företag som tillverkar mestadels bilbelysning men även andra lampor. Intressantare än vad det låter. Sen så var det strumpebandssykväll med lite andra tjejer från samma program. Vi är ju inte så många så att.

Igår hände inte så mkt, jobbade mest med vårat projekt.

Så det är verkligen fullt upp. Menmen... nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska sätta mig och plugga. Fattar typ ingentig av linjära algebran. Vektorer är skumma. Det känns fortfarande lite abstrakt med rum och plan och allt vad det är.

Hade så länge. Pusspuss

Kan fåglar kissa?

Helgen har varit minst sagt fullbokad.

Eller ja, fredag kväll var rätt lugn. Vi låg i soffan och slötittade på Tv. Eller vi och vi, O gjorde det. Jag sov...

Lördag tog vi en cykeltur till IKEA :D Som vanligt med andra ord. Började bra med gratisfrukostkuponger och shoppingrunda. Blev bara tre saxar för 15 kr. Menmen, vi spanade mest. Hade ju cyklar så det var lite svårt att frakta större saker. Dessutom skulle vi handla på Maxi sen. På väg ut blev vi stoppade och tillfrågade om vi ville göra en IKEA undersökning. Jag var tveksam men O sa ja så det var bara att hänga på. Undersökningen var tråkig, men uppvägde det hela gjorde två stora godisskålar som vi frossade i. Sen när vi var klara - då fick vi gratislunchkuponger som tack. Så därifrån gick vi, mätta och sockerhöga av allt godis, med två lunchkuponger i händerna.

Värt.

Sen for vi till Maxi och handlade surströmming och riktigt Gene till klämman. För på kvällen, då åt vi surströmming med J och E. Supertrevligt! Kändes nästan som hemma :)

Söndag förberedde jag inför labben som vi hade imorse. Och annars har vi bara försökt städa och få ordning i lägenheten. Två skåp och en klocka blev det den här helgen.

För övrigt känns det som om jag börjat komma in i studielivet. Idag när jag kom hem från skolan var jag inte alls lika trött som jag brukar vara. Vilket var ruskigt skönt.

Menmen... nu blir det att sova. Ska bara förbereda lite inför morgondagen. Ska nämligen på studiebesök och måste förbereda frågor. Sen blir det strumpebandskväll med tjejföreningen på mitt program. Kulkul :)

Kramkram


Och nu...

En liten tjuvtitt på köket.



Det är svårt att lägga upp någon aktuell bild på lägenheten då den förändras från dag till dag. Men det ser typ ut så där. Fast inget toapapper nu.

På dom andra rummen har jag tyvärr ingen aktuell bild just nu.

Men men, ni får ge er till tåls. Det kommer.

Vilken dag är det idag?

Lördag idag... igen. Man blir så dagavill.
Tiden går fort när man har roligt? - Tiden går ruskigt fort då man har mkt att göra.
Ibland känns det som om man knappt har tid att tänka. Jag menar, förra året, då jag jobbade, så hann jag tänka hur mkt som helst. Man hade tid att reflektera över saker. Nu är det mer korvstoppning. Informationen bara trycks in i huvudet och sen så är det liksom tänkt att den ska fastna där för att man sen ska kunna spotta ut lämpliga svar på tentan.
Man hinner inte reflektera.
Det tycker jag känns otroligt jobbigt. Kunskap fastnar mkt bättre om man har tid och tänka, fundera och diskutera.

Men roligt - det har vi.

Och mer eller mindre nördiga - det är vi allihopa.

En sak som jag däremot funderat mkt på, är hur vissa folk kan ha så mkt tid över. Vad gör jag för fel? Varför känns det som om min tid verkligen inte räcker till då andra kan sitta hemma och ha långtråkigt?

Jo, det är myset.

Och det är verkligen inget jag kan vara utan. Att vara sambo är kanske hur mysigt som helst. Alltid någon att komma hem till. Någon man verkligen kan vara sig själv med.

- "Vad är motsatsen till mormon?"
- "Hormon?"

Idag har vi varit på IKEA nästan hela dagen. Utnyttjat lite rabatter, käkat gratis frukost, strosat och inte minst - handlat. Blev en sväng på ICA Maxi också för att fylla på matförrådet.

Nu - sova. Skönt med en aktivitetsfri lördagskväll. Få se vad som händer imorrn. Förmodligen en massa plugg och lite fix med lägenheten. Kanske att vi skulle göra palt också. Har nämligen fått veta att dom inte äter palt här nere - märkliga människor. Och jag blev så otroligt sugen.

En till matparantes. Det är fullkomligt omöjligt att få tag i skogaholms grovlimpa här nere. Vad är felet? Den vanliga limpan finns ju men inte den grova. Otroligt skumt. Leverkaka finns för övrigt inte heller. Skumt skumt.

Fy vad sugen jag blev på surströmming.

Men nu - sova. Eller ja, först mysa ;)

Vinkevink


RSS 2.0