Full fart

Sen vi kom tillbaka från övre halvan av Sverige har det varit gasen i botten. Förutom massor av plugg så har det varit fullt upp med att förbereda inför vår vårmiddag som vi har imorgon. Vi har även jobbat med Stilettracet som vi ska ha i samarbete med 2 andra tjejföreningar om ung två veckor. I samband med det har vi även sektionsaktivas. En sittning för aktiva inom sektionen. Temat iår är djurpark och vi har bestämt oss för att vara flamingos. Så vi satt hela gårdagen och sydde flamingodräkter :)

Nu - pepp inför dagen. Har bara en föreläsning men ska även jobba med vårt programmeringsprojekt samt fara en sväng in till stan för att fixa lite grejer till imorrn.

Hoppas jag kan skriva ett mer inspirerande inlägg nästa gång :P

Jag vann!

Under påsklovet har det pågått en inofficiell tävling mellan mig och O. Eller rättare sagt så har jag tävlat med honom utan att han vetat om det. Lite orättvist kan tyckas att inte alla inblandade kände till regler och dylikt. Men men, igår blev det officiellt.

Jag vann!

Jag är den av oss två som blivit brunast undet påsklovet :)

Tisdaguru

Dagen i farmor och farfars stuga var supermysig! Efter ett ordentligt fika/lunch satte vi på oss skidorna och åkte ett varv kring byn. Vädret hade iofs kunnat vara lite bättre men det var ändå en riktigt härlig dag :) Mamma blev som vanligt livrädd varje gång vi kom till en backe men det gick faktiskt riktigt bra. Inte en enda skada.
Sen byggde vi en jättefin snögubbe :) Kvalitetssyskontid




Igår var jag, pappa och den yngsta brodern iväg och åkte slalom. Det var också supermysigt! Sommarvärmen har nu under dom senaste dagarna nått ända hit upp också så det var rätt tungåkt. Men helt fantastiskt väder. Backen är en norrbacke vilket innebär att man när man satt i liften kunde passa på att sola då man hade solen rakt i ansiktet. Helt perfekt :)




Idag har jag och R varit på schtaaan och shoppat loss. Blev ett par skor, ett linne och lite andra saker. Blev även en sväng på ett lokalt fik. Mycket trevlig dag!

Börjar faktiskt känna mig lite stressad över att lovet snart är slut. Får helt enkelt lov att försöka suga ut det sista ur dom dagar som är kvar. Buhu. Fast det är inte så länge kvar till sommaren nu. Har hört att den närmar sig med stormsteg nere i Köpinget :) Min bröder har för övrigt envisats med att prata antingen danska eller japanska större delen av det här lovet. Rätt enerverande men jag kommer sakna dom när vi åker tillbaka.

Imorrn kommer O tillbaka från fjällen :D

Sen sist

Måste säga att det faktiskt tar några dagar att varva ner och vänja sig vid att faktiskt inte ha en massa saker att göra hela dagarna. Dom första dagarna jag var hemma var jag otroligt rastlös. Men nu känns det jobbigt att stiga upp tidigare än halv 10. Precis som det ska vara!

Sen sist har jag haft en helt ledig dag då jag typ bara satt ute och solade på altanen. En mysfriluftsdag då O kom hit och så åkte vi skidor upp till scoutstugan och fikade och hade mysigt :) Och igår hade vi främmande av familjen S.

Idag ska jag hälsa på hos O, annars hinner jag inte träffa hans familj innan vi åker tillbaka till Köpinget eftersom dom ska upp till fjällen imorrn.

Imorrn blir det en trip till farmor och farfars stuga.

GLAD PÅSK på er allihopa!

Älska Sverige!

Yey! I'm back in town! Bytte i fredags 15 plusgrader och sol till minusgrader och en meter snö. Sverige är ett långt land. Hittills har jag mest tagit det lugnt och verkligen kämpat med att inte plugga. Det här lovet ska jag verkligen försöka vara ledig.

I lördags blev det suring hos en släkting och sen bar det av till M och träff av G, J och S. Superskoj! Har inte träffat dom sen sommaren.

Igår blev det en tur i skidspåret och nån timme på altanen där solen sken. Vi såg en daggmask som kom upp ur jorden närmast huset och sen började krypa upp på snön. Han ångrade sig dock rätt fort och kröp tillbaka.

Idag har jag tagit sovmorgon och i övrigt inte gjort någonting. Få se vad som händer, inte lika fint väder som igår. Det är grått och snöar lite men blir nog en promenad iaf.

Lite bilder från igår :)

   

RSS 2.0