Söndag

Åh vad jag älskar helger! Så otroligt skönt att bara slappa. Men men... snart är det jul och jag har fortfarande inte fixat några julklappar alls. Bäst att börja ta tag i det hela innan paniken kommer.

I torsdags hade vi homeparty. Otroligt lyckad kväll, alla som missade den gjorde ett stort misstag.

Nu ska jag snart dra på gyckelträning men först... lunch!

Those days

Vissa dagar känner jag mig verkligen inte på topp - idag var en sån dag. Snacka om att jag har varit förvirrad!! Skulle fixa biljetter till en hockeymatch eftersom det var specialpris. För det första glömde jag helt bort vad jag överhuvudtaget gjorde inne på kårexp när jag väl stod där. Öööhh.... eeeeh.... var allt jag fick ur mig. Tillslut lyckades jag kläcka ur mig varför jag var där och fick biljetterna. Sen när jag kom hem insåg jag att jag inte alls fått dom till specialpris. Jag hade fått betala fullpris iallafall!! Bara att sätta sig på cykeln och fara tillbaka till skolan. Så försökte jag förklara vad som hänt och blaha blaha och jag hade inte fått nåt kvitto. Då sa människan att specialpriset bara gällde på en speciell match, och det var inte den jag köpt biljetter till. Helt perfekt.

Ibland blir jag rädd för mig själv.

För övrigt har jag haft färgade linser idag... men ingen märkte nåt :(
Utom O förstås :) Men han tycker dom är skitäckliga :(

Nu blir det middag - fredagstacos!!

Kramakram

Ang. tenta och kontrollskrivning...

så var jag klart godkänd på båda!! Känns superbra!

mån 3 nov

Hej Hej :)
Det var länge sen jag skrev sist men det beror på att jag har haft så sjukt mkt att göra (som jag alltid har :P). I helgen var family här och hälsade på. Så fantastiskt otroligt superroligt!! Jag har nog inte förstått hur mkt jag saknat dem. Vi hade några supermysiga dagar tillsammans iaf. Det löste sig så pass bra schemamässigt att jag kunde räkna innan och på så sätt vara nästan helt ledig medan dom var här. Jättekul! Vi var bland annan en sväng på chokladfabriken och ett musteri här i närheten. Sen så gjorde vi stan och var på Ikea så klart!!

Idag är det måndag, de for i lördags, nästa gång vi ses är till jul :(

För övrigt är jag sockerless. Efter helgens överdrivna socker och kakkonsumption känner jag mig rent äcklad av godis och sötsaker. Usch!

Nä, nu ska jag ta tag i mig själv. Sitter här och skriver i pyjamas. Jag börjar inte föränn 10 och har varit vaken sen O for vid 8 så jag anser det vara helt tillåtet att slappa. Att klä på sig kanske är en bra början?

Synes.

RSS 2.0