Tenta-p

Officiellt sätt har inte tenta-p börjat än, den börjar inte förän på onsdag. Men då jag skriver min första tenta redan på torsdag känns det så. Längtar till sommarlovet! Eller ja, ska jobba hela sommaren utom en vecka nu i början :S Lite jobbigt, hade helst varit ledig, men samtidigt så är det ett tillskott i den stackars studentplånboken. Det jag tjänar nu under sommaren är det som jag ska leva på resten av året, tar bara bidrag, inget lån. Så då blir det till att hålla hårt i slantarna! Politikerna skulle få pröva hur det är att leva på två månadslöner ett helt år. Då skulle dom inte vara så kaxiga längre!

I övrigt vet inte riktigt vad jag ska skriva, har hänt så otroligt mkt sen sist och dessutom känner jag mig helt död i hjärnan. Men idag har vi iaf varit och köpt nya rockar som jag har färgat gula. Sen så har vi varit på inflyttningsfest hos C & G. Mycket trevligt :) Började dra oss därifrån rätt tidigt dock tillsammans med många andra då det snart är tenta. Buhu.

Nu ska jag försöka ta mig i säng. Imorgon är en annan pluggdag.

Åh just ja! O är sötast ^^
A: Kidneybönor är faktiskt riktigt gott!
O: Ja, det är min favoritböna... förutom dig :)


Dagens insikt

Det är någonting obehagligt med håriga ben i högklackat...

Stilettrace

Stilettrace i märkesbacken på fredag kl 15:30. Be there!!!

Jag är för övrigt otroligt ledsen för mitt bristande bloggintresse under den senaste veckan/veckorna(?). Har fortfarande sjukt mycket att göra. En anledning till det är att jag, vilket kanske inte alla vet, blivit vald till ordförande för tjejföreningen på min sektion 09/10. Det innebär att jag just nu har fullt upp med att välja ett nytt gäng glada tjejer som ska ordna aktiviteter för sektionens medlemmar som saknar Y-kromosom. Tyvärr är inte intresset särskilt stort :( Har 3 sökande på 7 platser :(((( Nog för att vi inte är särskilt många tjejer, ca 6% skulle jag gissa, men intresset har aldrig varit särskilt stort. Supertråkigt! Men många av tjejerna här är otroligt duktiga och engagerade i så mycket annat. Sen så har redan förberedelserna inför Nolle-p dragit igång. Då det är under nolle-p som vi syns allra mest, även bland killar, så har vi (just nu bara jag) rätt mycket att göra med det också. Sen så ska jag också vara fadder under nollningen vilket innebär att jag igår blev tvungen att sitta på en fadderutbildning mellan halv 4 och 21. Drygt!! Vad har hänt mer då?? Jo, vi marknadsför stilettracet för fullt. Stilettracet är ett samarbete mellan vår tjejförening och två andra tjejföreningar (om jag inte nämnt det förut :/) Sen så har vi haft vår årliga vårmiddag (en tjejsittning). Den var fantastiskt lyckad!! Passade på då att presentera mig inför dom tjejerna som var där och sa SÖK!! Om det råkar vara nån som läser det här som är av kvinnligt kön och tillhör min sektion. SÖKSÖKSÖKSÖKSÖKSÖKSÖKSÖK!! Ansökningstiden går ut imorrn kl 24:00.

Annars kan jag inte komma på så mkt som hänt, jo vi jobbar rumpa med programmeringsprojektet. Men annars ä he int så mycke. Det är sommar här :) Syrenerna blommar :):):):):):)

Hade

RSS 2.0