Dan före nyårs

Har varit på stallet idag och haft stalljour hela dan :S Är supertrött i benen... fattar inte vad som händer. Fast det kan ju bero på att jag typ legat i en vecka :P Blev iaf så att jag ska dit och rida en tvärsväng imorrn. Ska se om D håller, han blev ju halt när jag red han sist på julafton, men det såg då bra ut idag när jag provsprang med han för en instruktör. Så förhoppningsvis håller han imorrn. Ska ta det rätt lugnt iaf.
Nu ska jag packa. Ska sova hos O inatt. Men först... ska jag på bio med L!! Ska bli skitskoj :D Vi ska se Arn. Hoppas den är bra, verkar ju ha fått ganska bra rec iaf.

Ha en bra kväll!!

Dagens låt

Iggy Pop - The Passenger



Varför??

Är det så otroligt svårt att stava rätt när man är förkyd??

Lilla julafton

Igår var intressant, minst sagt. Vi hade nämligen traditionsenligt lilla julafton med fam. L. Och det brukar tendera att vara aningen... intressant. Julklapparna delades iår ut av catman, som spelade blockflöjt... med näsan. Har aldrig sett nån spela blockflöjt med näsan så bra förut. Vid närmare eftertanke har jag nog aldrig sett någon spela blockflöjt med näsan förut.
Årets tema var, bilTEMA... vilket helt enkelt innebar att klapparna var inköpta där. Själv fick jag en jättefin liten ljuslampett.
Kvällen avslutades med buzz. Kan inte direkt påstå att jag var särskilt bra :S  Kom nog sist vid närmare eftertanke. Ganska intressant var det faktum att mellanbrodern lyckades med konststycket att ha både flest antal rätt och flest antal fel. De ni!

Nu måste jag lägga mig och vila en stund. Känner mig inte frisk alltså. Huvet känns som en stor sten som inte riktigt vill balansera på min smala stubbe till hals. Fattar ni inte liknelsen så är det helt ok. Fattar den knappt själv :P

Gomorron!!

(Fick höra lite lovande skvaller igår.... hoppas, hoppas)


lampett

Blir aldrig frisk :(

Håller på att bli skogstokig!! Idiotghettoförkylningen vägrar ge med sig. Igår var jag relativt frisk (ingen feber iaf) men nu har jag typ fått feber igen!! Dessutom känns det som om jag har en öroninflammation eller liknande på gång. Är alldeles tät i öronen liksom :S. Så himla jobbigt... Nån som har nån mirakelkur??
Mammacitat: "Nu är det ju lika bra att du är arbetslös. Du hade ju ändå inte kunnat jobba"
SUCK!! Jag vill bli frisk!! (Och ha en jobb, men allra helst vill jag bli frisk)

O har filmkväll ikväll. Få se om jag orkar fara. Jag VILL.

Är sjuk

Har fått feber så jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv. Har för övrigt blivit helt Heroesnernördad så jag försöker "catcha up" nu när jag ändå bara ligger här. Har snart sett klart första säsongen. Är livrädd för Sylar!!

Juldagen

Om jag säger så här, det enda jag saknar nu är en lägenhet.

24 dec

God Jul alla snälla, julaftonsmorgon det är
jag vet, det är tidigt men lite småspännande sådär.
Själv jag nu till stallet ska,
för att en skrittrunda i skogen ta.

Sedan jag hem till O skall draga,
för att med honom små julklappar byta.
Jag slipper som tur var all julematen laga,
fastän mamma på mig lär ryta.

God Hjul allihopa!!

Dagens låt

Mange Schmidt - Gajan Kristnaskon

Dagens låt

The Darkness - I believe in a thing called love


Sådärja

Då var man med på felsägningslistan också. Har ju helt mirakulöst lyckats klara mig så här långt, men idag sket det sig. Råkade nämligen säga "kontokurt".


Typiskt... 3 dar till och jag hade kunnat lämna stället utan en enda felsägning.

(Felsägningslistan innehåller klassiker som: trubadyr, splitterfitt, ängda samt talland)

Hej och hå

Ursäkta och förlåt för den högst temporära tystnaden. Har haft en hel del att stå i nämligen. Har t.ex. lekt gymkana, varit på företagsmiddag samt haft en av de mysigaste helgerna någonsin. Ibland måste man planera in att göra ingenting också. Att göra ingenting med O är otroligt mysigt, särskilt i mjukisbyxor.

Just det, har ju haft inne Opeln på 'service + kamremsbyte + fixning av airbagen' vilket innebär att jag blev ett par tusen fattigare. Aldrig roligt.

TACK ALLA SÖTA FÖR JULKORTEN!!

En arbetskamrat kläckte för övrigt fram att han brukar tänka på en apa varje gång han ser mig. Dock en väldigt söt apa, var han snabb att tillägga. (Fråga inte, men det hade nåt med ett barnprogram att göra :P)

Nu ska jag ta och tvätta påslakanet till flufftäcket för att sedan krypa ner i min ytterst gosiga säng för en dejt med den fantastiskt heta John Blund. (O dejtade faktiskt honom igår så det är hellugnt, om ni undrar alltså)

Dagens felsägning: Ristig som en läv


Sov sött


Dagens ord/uttryck

Nära skjuter ingen gråspett

Få se nu... vilka är det som har hockeyarslen??

Gårdagen var den roligaste på mkt, mkt länge. Uttalanden som;
- Är mina skinkor lika stora?
- Skit! Jag tappade en muskel...
samt
- Kan nån trycka ner mina axlar? Dom tar i hjälmen...
var helt normala i sammanhanget.

Så himla kul det var att stå och vänta bakom skynket för att sedan komma in i full galopp. Och vilken kick man fick efteråt...
det är bara luciashow en gång om året.


Har föressten numera ett eget omklädningsrum med toalett. Så otroligt trist...

Hoppas, hoppas...

För övrigt...

...är jag en matlåda fattigare. Chefens hund tuggade sönder den medan vi jobbade. Han hade smugit in i vårat omklädningsrum och hämtat den. Vilken luring!!!

Från och med nu lämnar jag aldrig min matlåda framme.

Verktygstrubbel :S

Är det nån fler än jag som inte fattat att det inte heter insektsnyckel??
Blev ganska hårt utskrattad på jobbet idag, men det är sånt man får ta...

Tisdag

Hade precis bytt om och var på väg hem då jag blev hejdad av chefen.

- Hej! Har du jättebråttom eller vill du se bilderna från Nya Zeeland då vi var och red??

Trivs verkligen jättebra på mitt jobb. Stämningen är hur bra som helst och bättre chef, ja det finns nog inte. Känns jättetrist att behöva sluta men jag är superglad + tacksam över att få ha stannat så länge som jag ändå har fått gjort. Det var ju egentligen bara tänkt över sommaren.

Bara tre veckor kvar nu...

Ps. Bilderna var verkligen hur häftiga som helst!! Jag vill också!!


Dagens låt

Familjen - Det snurrar i min skalle




Egentligen helt emot mina principer att tycka om en låt där sångaren har en sådan dialekt (fattar knappt vad han sjunger om :S) men jag diggar melodin (i våldet :P)

Måndag

Igår var jag ingen rolig människa och försökte därför undvika att publicerat ett alldagligt tråkinlägg. Idag är jag däremot på superbra humör så här kommer det ett inlägg vare sig ni vill det eller inte :P

Positiva saker som har hänt idag.
- Det hände en mkt positiv grej på jobbet (hoppas, hoppas)
- Ridningen gick kanonbra.
- Ett mkt stort och psykiskt påfrestande problem har blivit aningen mindre och försvinner förhoppningsvis inom en mkt snar framtid.
- Det är en dag mindre tills jag får träffa O igen.
- Ett annat problem har uppstått men som lindrar andra problem och blahablaha ni fattar ändå inget och det är inget jag vill skrika ut om i bloggen direkt. Men det är positivt iaf, så mkt kan jag säga.

Negativa saker som hänt idag som har överskuggats av dom positiva:
- Pissväder (Bara det inte blir som förra året!!)
- När jag skulle backa ut bilen från uppfarten imorse upptäckte jag en 50 cm hög samt 50 cm bred plogvall bestående av übertung klibbsnö. Det var bara att hämta snöskyffeln och börja skotta :S Tur att man har flextid...
- Jag klämde finget på jobbet. Inte särskilt mycket men jag kan säga att det inte räknas som en positiv händelse iaf.

Det har helt enkelt varit en mkt bra dag idag. När jag kom hem från stallet var jag så glad, att jag blev tvungen att fira med lite hårda makaroner, svarta oliver samt ett glas lingondricka. Helt perfekt. (Efter jag hade duschat drack jag även ett glas oboy, åt tre kex samt ett winergum, men det är en annan historia.)

Natti Natti

321997-95

Dagens låt

HIM - Wings of a butterfly


Okej...

... måste bara få berätta om en av de mest irriterande saker som finns i hela världen.

Det är när du råkat skriva fel hemsideadress någongång (vi kan ju ta mitt senaste misstag, blogg.ae, som exempel) och sen så finns adressen kvar i all evigheters evighet  varenda gång du scrollar ner efter att ha skrivit "blo". Jag blir GALEN!! http://blogg.ae måste ha ökat sina sidvisningar med minst 1852%.
Nån som vet hur man raderar adressen ur "drop down"-menyn??

"Die Domain blogg.ae befindet sich noch im Aufbau"

Lördag

Det var mkt länge sedan jag var hemma en lördag... alldeles "själv". O valde att stanna i Ume eftersom han har tenta på fredag så nu sitter jag här. Helt nere.
Nä, nu får jag ta och rycka upp mig. Vi kommer ju faktiskt att träffas på fredag igen och det är ju "bara" 6 dar kvar nu. Kanske bäst att försöka få nånting gjort. Börja fundera på julklappar till exempel. Känner att jag ligger lite efter. Pappa och yngsta lillebrorsan är dom enda jag är helt färdiga med. O och mellanbrorsan är påbörjade. Mer än så säger jag inte :P
Har faktiskt tänkt pyssla lite med O:s julklapp precis just nu. Jag har ju tid så att...

Wish me luck...

LUCIASHOW!!

LUCIASHOW PÅ STALLET DEN 9/12 KL 13.00 SAMT 17.00.

UTDRAG UR PROGRAMMET:
LUCIATÅG TILL HÄST
FACKELTÅG
TOMTEN
KADRILJ
SHOW

VÄLKOMNA!!

RSS 2.0