Sista Januari

Var en sväng på stan idag. Förlorade mig själv i rean idag IGEN!! Nu får det vara nog!! Fast idag blev det som tur var bara en supersöt ring och ett supersött halsband. Hade kunnat bli betydligt mer :S

Köpte en ny deodorant också. Det behövdes. Har en mycket stark minnesbild av hur jag i lördag slet upp korken och det flög små, små deodorantbitar över hela mattan. Inte kul :S Dessutom luktade mina fingrar citrus fresh resten av den dan.

Har varit på mitt gamla jobb och hälsat på också. Bakade en kaka, det var dom lätt värda. Fast jag blev tvungen att styra upp saker och ting. En viss bild hade satts upp på kylskåpet sen vi riktiga kvinnor lämnade byggnaden. Bilden åkte i soptunnan. Så var det med det.

Min nya reafyndade glittertröja från Bik Bok kliar...

image138

Idag

Idag förvånades jag av det faktum att det låg 9 odiskade smörknivar på diskbänken då jag steg upp.

Idag behövde jag ingen diskpropp då jag diskade - det var mer stopp i avloppet än vanligt.

Idag tog jag en långpromenad i skogen och mötte på ett skoterspår, mitt ute i ingenstans, en man iklädd orange overall på en blå moped.

Idag fick jag ett kedjemail från min ridlärare om att msn inte längre skulle vara gratis.

Idag hörde jag på radio om en indisk man som på 70-talet cyklat från Indien till Borås för att kunna vara tillsammans med sin svenska kärlek.

Idag har varit en helt vanlig dag.

Imorgon är en ny dag.

I övermorgon åker jag till ghetto för att hälsa på O. Jag längtar :)

image137

God Morgon

Någon brukar säga att en dag utan träningsvärk är en dålig dag.

Summa summarum.

Idag är en väldigt bra dag.

Long time ago



Känns som en evighet sen...

För övrigt håller jag på att städa min hårddisk hejdå.

(JAG ÄR UTTRÅKAD)

Yey XD

Det är 30% på Hööks på valfri vara (förutom sadlar) vilket innebär att jag ska passa på att beställa den där tävlingskavajen! Helt perfekt, det kunde inte ha kommit lägligare :)

Iiiih

I brist på annat har jag nu målat mina naglar rosa. ILLrosa :S Har inte bestämt än men kommer nog att ta bort det imorrn. Annars så sa pappa att han skulle blanda aceton i diskvattnet. Ser helt galet ut iaf...

Dagens outfit

Glöm pumps och små midjekorta jackor. Här är det ju för bövelen snöstorm!!

       

image135

Dagens irritationsobjekt

Strån som lossnar ur diskborsten

Video2


Video1



Lägg märke till tystnaden. Man hör bara hur snön knarrar under skidorna.

He jeeer all viiiit

Idag är det otroligt vacker väder ute. Det är vid såna här tillfällen jag älskar Sverige och Norrland. Har varit ute i skogen hela förmiddagen så nu är jag alldels rosig om kinderna. Hade egentligen tänkt åka ett ordentligt skidpass men jag stod nog mest och fotade/tittade och njöt. Fast ca 5 km i skidspåret blev det nog ändå. Skidor är bra för mina armar. Kan ju inte påstå att jag är överdrivet stark :P

Tänkte lägga ut lite foton plus två filmer inomparantesutropstecken. Jajamensan, ni läste rätt. Två filmer!! Hehe, kan ju inte direkt påstå att det är den bästa kvalitén i världen men...

     

     

 

Av nån anledning blev det bugg med filmerna tyvärr :( Hade tänkt att dom skulle ligga här men det funkade inte... Av någon ytterst märklig anledning går dom bara att lägga in ensamma i nya inlägg. Så jag lägger in dom sen.

Nu ska jag gå och koka lingonsylt och sen förhoppningsvis fortsätta med kjolen.

Känner mig all norrländsk today... ja mena idag

Frida och Magnus, Kristina och Ulf

Har återupptäckt en gammal favorit - Kvarteret Skatan

"Kristina är gift med Ulf. Hon trodde att han frågade om hon ville ha påtår och sa ja."

Haha... detta är humor. Älskar avsnittet där Frida inte kan sluta äta choklad samt julspecialen.

JAAAAAAAAAAAAAA

Var precis ut och hämtade in posten. Hade fått en bekräftelse på att min ersättning för de dagar jag gick facklig grundkurs kommer att sättas in på mitt konto den 23:e. Jag som hade tänkt ringa och bråka med facket idag, nu slapp jag det! Vi gick ju kursen i slutet på November och jag har fortfarande inte fått nåra pengar.

Kunde det ha kommit lägligare??


Tillbaka

Idag är det tisdag. Har registrerat mig på Proffspoolen-Addecco samt Lernia bemanning = dagens "söka jobb kvot" är uppfylld. Jag känner mig ruskigt kluven. Å ena sidan vill jag ha ett jobb, egentligen vilket som helst, för att tjäna pengar så att det framtida studielånet kan hållas på en lagom nivå. Å andra sidan är det rätt skönt att vara ledig. Det är ju inte direkt så att jag är helt sysslolös utan det är ju alltid någonting. Antingen är det stallet eller så måste jag på bilverkstan med bilen eller så har jag en massa ärenden på stan etc. Samtidigt känns det jobbigt att söka ett nytt jobb då mitt gamla jobb var det perfekta jobbet. Bra lön, obegränsad flextid, otroligt trevliga arbetskamrater + chef samt krävde ingen högre hjärnaktivitet. Sannolikheten att jag skulle hitta ett till sådant jobb är nästintill noll.

För er som inte visste det firade jag och O 6 månader tillsammans i lördags. Vi hade otroligt mysigt. Nog för att hans tenta förstörde större delen av dagen. Vem lägger en tenta en lördag kl. 9-15?? Jaja... som tur var blev han färdig rätt tidigt och hann ta en tidigare buss. Vi firade genom att bara vara tillsammans, hade ju inte träffats på 13 dar, samt gå på bio. Hade bokat sånt där dubbelsäte längst bak i salongen. Kanske hur mysigt som helst. Kan rekommenderas!! För övrigt är 13 dagar ruskigt lång tid då man är arbetslös. Trodde jag skulle bli galen.

I söndags var jag med O HELA dagen, eller ja... iaf tills han blev tvungen att åka tillbaka till ghetto :( På fredag kommer han tillbaka till schtaaan igen. Längtar redan...

När det gäller mina framtida studieplaner känns det som att jag har kommit lite närmare en lösning nu iaf. Är fortfarande lite osäker men jag tror att jag bestämt både stad och program. Åååååå!! Varför ska jag ALLTID ha så svårt att bestämma mig för saker!!

Vad hände för övrigt med det helt perfekta vädret som utlovades idag?? Nog för att det är rätt mysigt med snö också. Snö = Slalom. Men enligt tidningen skulle det vara sol och klart väder. Det är ju alldels grått!!

Hade tänkta ta en skidtur i elljuspåret, men efter en snabb titt ut genom fönstret inser jag att dagens motion får blir att skotta uppfarten. Dragna spår = högst otroligt. Det har ju snöat rätt ordentligt de senaste dagarna och de brukar inte vara överdrivet snabba att dra nya spår.

Jag kanske dammsugar + torkar golven på hela övervåningen också... det ger massor med gratispoäng då det är på eget initiativ.

Vinkevink

Helg

Tänkte bar meddela att bloggen tar helg. Ska hämta O på bussen nu snart och sen ska jag vara hos han resten av helgen. Ska blir superroligt att träffa honom igen, vi har ju inte träffats på 13 dar nu :( Ikväll ska vi iaf på bio, ska se "we own the night" vilket kommer bli supermysigt.

Åter på måndag.

Föressten...

måste bara tipsa om en av mina favvobloggar...

http://www.hockeyfruns.blogg.se

Äntligen fredag

= snart är det lördag!!

Idag har jag supermycket att göra! Har precis käkat frukost så jag känner mig lite småstressad. Först måste jag fara till bilverkstaden för att reda ut faktura-problemet + få min ratt fixad (dom monterade tillbaka den snett efter att dom försökt fixa krockkudden så jag har kört omkring med en sne ratt i över en vecka :S). Sen så ska jag en sväng på stan och efter det har jag ridlektion. Innan ridlektionen måste jag hinna äta också, så det är fullt upp.

Har en känsla av att kjolen får vila idag...

Vinkevink


Kjolprojektet continues

Nu har jag äntligen kommit igång. Kan väl meddela att det går sådär. Men så är det jämt då jag startar något som är så här pass improviserat. Här kommer lite bilder iallafall.




Började med att sy en temporär sidosöm med vanlig vit bomullstråd och långa stygn så att det skulle vara lättare att sprätta bort sen. Märkligt nog passade den perfekt redan från början. :-O




Nu kanske ni sitter och tänker: "Hoppsan, det var en kort kjol" men jag ska förklara. Har tänkt ha en övre del, den ni ser på bilden, som är kort och som går från midjan till höften. Sen kommer liksom resten av kjolen nedanför. 




Oooo.... här syr jag min absoluta favvostickling!! Man syr fast sömsmånen på insidan av den del som ska bli insidan av kjolen. Några millimeter in alltså. Ni ska få se hur snyggt det blir sen. :D




Snyggt va?? Till höger är alltså det som kommer att vara inne i kjolen och till vänster är utsidan.




Hade en textillärare på högstadiet som alltid var väldigt noga med att insidan/baksidan skulle vara lika snygg som utsidan. Det är inte många saker från högstadiet som fastnat men just det, det sitter som berg. Det känns helt enkelt inte riktigt bra om det är en massa trådar och skit.




Tada! Nästan helt klar är den nu, den övre delen. Har börjat litegrann på den undre också men den är svår... tyget är ju rätt stumt och jag vill att den ska sitta rätt tight. Som det ser ut just nu kommer jag kanske att måsta göra nån typ av drapering i sidorna så att rumpan ska få plats.

Projektet är nedlagt för kvällen iallafall. Blir till att fortsätta imorgon om jag har tid. Har för övrigt kommit på en snilleblixt i ett helt annat ämne! Men det tar vi imorrn.

Gonatt!!

I hope I made my point

Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag. Längtar till på lördag.

Kjolprojektet

Okej, det här är vad jag har att jobba med. Har ingen aning om vad det är för slags tyg. Stumt är det i alla fall. Hittade en rulle svart polyestertråd, lite knappar som jag förmodligen kommer att försöka klä med överblivet tyg sen (önska mig lycka till), lite vitt foder tyg som är över sen jag sydde studentklänningen osv.
Hehe... det här är ett projekt som VERKLIGEN kan komma att gå åt skogen. Men, jag ska göra mitt allra bästa. Intressant blir det iallafall.

image113

Nytt projekt!! - Kjolprojektet

Har startat ett nytt projekt - ett kjolprojekt. Det kan blir bra men det kan också gå åt skogen. Kände att jag behövde något kreativt att sysselsätta mig med och varför inte?? Har inte använt symaskinen sen jag sydde min examensklänning så det ska faktiskt bli riktigt roligt!!
Kommer att lägga ut lite bilder och så allt eftersom. Är inte helt säker på hur jag vill att den ska se ut än så det blir spännande. Eller, jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut men är inte riktigt klar över alla detajer än.
Tyvärr är jag ganska begränsad när det gäller material och så så jag tänkte försöka knåpa ihop något av stumpar som jag redan har hemma. Därför kommer själva kjolen, som det ser ut just nu iallafall, att bli svart med mörkgrått och vitt foder. Hade varit kul om jag hade haft allt i samma färg men det har jag inte så insidan blir till att lappa. Men det är ju inget som syns :P
Lägger ut lite bilder när jag börjar komma igång.

Dagens låt

Craig David/ Bob Sinclar - Hot Stuff Vs World Hold On


Superspännande remix!!

 

Pizzasås; tandooriedition

Till ca. 4 pers. och nån matlåda.

1 gul paprika
lite rapsolja
2 pkt krossade tomater (à 500g)
2 skedar tomatpuré
2-3 små klickar tandooripasta
2 st buljongtärningar
salt
peppar
pizzakrydda
Lagom med riven ost

Gör så här: Fräs paprikan i oljan tills den blivit mjuk och fått fin färg. He ner allt utom osten. Låt koka ihop ett tag. Blanda i osten precis innan servering. Klart!

Et voilà

Pizzasåsen blev verkligen specialspecial idag. Förutom att jag bytt ut löken mot paprika så råkade jag i all hast he ner tandooripasta istället för tomatpuré. Det konstiga är bara det att... det blev faktiskt riktigt gott! Pizzasås med lite indisk touch. Lägger upp mitt specialrecept lite senare.

Problem

Det har uppstått problem. Lökproblem.

Efter en snabb titt i kylskåpet var det bara att konstatera: typiskt. Vi har INGEN lök hemma. Eller ja, tre vitlökar och 4 scharlottenlökar som det dammade om när jag tryckte på dom.

Jag kommer att ersätta den gula löken med en gul paprika. Förhoppningsvis är det ingen som märker nåt.


Fikamätt

Puh! Har precis kommit hem från farmor och farfar och nu sitter jag här och jäser. Jag har fikat. Ordentligt.
Det är alltid lika kul att träffa dom och jag önskar att jag gjorde det oftare.

Farfar: Du ska se min nya moped! Det är jättefin!
Farmor: Hihi, den är ful.
Jag: Haha... hur ser den ut??
Farfar: Den ser ut som en motorcykel. Den är röd med massor av förnicklade detaljer.
Farmor: Hmpf, förnicklade detaljer? Dom kan man då knappt se för den är så skitig.
Farfar: Ja, den har ju aldrig blivit rengjord dom senaste 10 åren men... jag har börjat putsa upp den nu.
Farmor: Ja, just de ja.

Hehe... dom är rätt roliga. Just nu ingår dom i nåt projekt för att lära ungdomar om hur det var förut. Så idag på förmiddan hade dom och en massa andra pensionärer träffat en massa niondeklassare och fått svara på frågor om hur det var förr och så. Min farfar är lite av en skämtare så han kan verkligen säga vad som helst. Han berättade att han hade dragit ekorrhistorierna. Dvs. historierna om hur han och farmor åt ekorrar då dom var små vilka  jag tror är helt sanna men det är som svårt att veta ibland. Jaja, eleverna fick då nåt att berätta på redovisningen iallafall.

Nej, nu ska jag ta och laga middag. Dagens rätt är pasta med pizzasås. Kommer inte orka äta särskilt mycket. :S

Hadé

Snacka om flyt

Idag efter jag hade varit på arbetsförmedlingen gick jag en sväng på stan. Har inte hunnit varit nåt på rean alls överhuvudtaget så jag tänkte att jag kan väl titta en sväng men det är väl bara skit kvar. Så otroligt fel jag hade och så otroligt farligt det är att vara arbetslös! Man har ju hur mycket tid på sig som helst att shoppa! No limits liksom. Eller ja, det var väl det där med pengarna... fast allt jag handlade köpte jag på rea så man kan nästan säga att jag tjänat en massa pengar. XD

Okej, jag ska lista grejerna jag fyndade.
- Två par örhängen och två st håruppsättningsgrejer för 29,50 :- (Glitter)
- Ett par skor för 149 :- (H&M). Typ som ett par vanliga svarta tygskor fast dom är lite mer gummiaktiga. Kanske inte världens bästa kvalité men dom är supersöta!!
- Ett par Lee jeans för 250 :- (JC). Mitt absolut största fynd!! Hade kostat 1000:- men var på 75%. Helt perfekt!!
- En tröja för 149:- (H&M). Mörklila, kortärmad med polokrage och lagda veck framtill. Hur söt som helst!!
- En kofta för 74 :- (JC), hade kostat 300 :- men var också på 75%. Mörklila/vinröd i färgen med 4 stora knappar framtill/nertill och två små fickor.
- 2 st underkläder à 98 :- (H&M). En i silver och en bronsfärgad.
- En scarf/sjal för 79,50 :- (H&M). Gräddvit med silverränder.
- Ett svart linne 99 :- (Gina Tricot)

Woho vilken kick man får av att fynda! Humöret blir verkligen i topp. Har varit helt galet glad hela dan. Tyvärr har det  inte varit någon hemma som jag har kunnat visa mina fynd för :(
Längtar till på lördag då det blir premiäranvändning, å sen kommer ju O hem också... såklart.

Nej, här kan jag inte sitta och dega hela dan. Nu ska jag sätta mig framför Tv:n istället. Kl. 21 är det seriestart för "I huvudet på Gynning". Haha... det måste man ju bara se.

Gokväll

 
       

     


14 jan

Har haft barnen idag. Dagens lektion handlade om hästens delar. Barnen fick några lappar var med olika delar på hästen som dom sen skulle tejpa fast på en av ridskolans ponnyer. Stackars ponny. Hon såg helt förvirrad ut när hon stod där med lappar över hela kroppen. Som exempel kan nämnas ordet "MULE" som stod att läsa över halva näsan.
Tyvärr har barnen kommit på vad som irriterar mig mest i hela världen - en viss låt av en viss Jimmy. Jag blir gaaaalen. Och det är dom inte sena på att snappa upp dom små rackarna.

Har även varit en sväng på mitt gamla jobb och fått lite tips på vart jag kan söka. Helt perfekt. Tycker dock att dom såg lite magra ut så det är bäst att jag svänger förbi med lite fika redan nästa vecka :P

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen och göra min läxa.

Vinkevink

Äggi, äggi

Fick följande meddelande på msn av O.

Jag är ett ägg och du äggarar med mig som du vill

(äggi,äggi,äggi,äggi)

Blott ett ägg raring det är vad du gjort mig till

(äggi,äggi,äggi,äggi)

Jag borde säga nej när jag vet du narrar mig.

Men som ett ägg kommer jag tillbaks till dig.

Som ett ägg kommer jag tillbaks till dig.

Vad liknar det??


Magrutor

När jag vaknade imorse hade jag magrutor!! Det är helt sant fast nu är dom borta så det är ingen som tror mig :(

Jaja... nu ska vi slänga ut julgranen!

Tjingeling


IschloPischlo

Nä, nu MÅSTE jag städa.

Av nån anledning är det som en mental spärr i hjärnan. Jag orkar helt enkelt inte städa mitt rum. Resten av huset har jag inget problem med, det går hur bra som helst. Men mitt rum... jag vet inte vad det är för fel.
Drog nyss fingret över skärmen och fingret blev alldeles grått. Inte bra. Dessutom har jag typ inte bäddat min säng på flera, flera månader. Men det är inte så lätt när man har ett flufftäcke som är 240 * 220 cm stort. Det är en omöjlighet att få det snyggt :S
Nej usch, jag SKA ta tag i det hela... nästa vecka :P



Detta är sanningen mina vänner. Blir ni inte förskräckta så säg??
Till mitt försvar: Just nu i detta ögonblick har jag plockat upp alla kläder från golvet och, tro det eller ej, har faktiskt bäddat sängen!! Allt för att inte skämmas ögonen av mig då R kommer.

Lätt som en plätt

Gomorron alla glada!
Känner mig för ovanlighetens skull rätt pigg, har sovit kring 12 timmar inatt vilket känns SUPERSKÖNT!! Är dessutom betydligt mer positiv än vad jag var igår, då var det illa. Men idag... idag känns det som att ingenting är omöjligt! Jag SKA hitta ett jobb på ett eller annat sätt. Typiskt att det är lördag, annars hade jag satt igång på en gång.
O är kvar i Ume, han måste tentaplugga vilket är supertrist. Den här dan hade varit helt perfekt annars.
Själv har jag börjat få programkataloger från olika universitet som jag beställde i början på veckan. Hitills har jag fått från Uppsala, Chalmers och Linköping. Jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna välja... det finns ju så otroligt mycket att välja på! Och jag som har svårt att bestämma vilka kläder jag ska ha på mig på morgonen :S Igår kändes det som en helt omöjlig uppgift men idag har jag en känsla av att jag kommer att bestämma mig, om inte annat så måste jag.
För övrigt gick ridlektionen igår riktigt bra, kan vara en anledning till att jag helt plötsligt blivit så otroligt positiv.
Ikväll kommer R!! Vi ska fika, se nån film och prata/skvallra i massor!! Bäst att kolla i frysen så att vi har nå fika, annars blir det till att ställa sig och baka.
Nu ska jag ut och jogga en sväng i det otroligt vackra vädret. Ett par minusgrader och klarblå himmel. Det blir inte bättre :)

Ha en bra dag!!


Hehe

Blev bara tvungen...

Såg denna då jag var ute och joggade.



För er som inte ser vad det är: Det är en limpa nedstucken i en snödriva.

Teorier snälla!! Har försökt förstå men jag förstår inte. Pappa tror att det skulle kunna vara nån som varit och handlat eller nåt och råkat lägga limpan på biltaket och sen så har den åkt av och nån har hittat den och stuckit ner den i snödrivan. Men jag vet inte. Nån som har nån idé??

Dagens checklista

Ta hand om gårdagens tvätt - Check
Jogga - Check
Städa skoförrådet - Check
Laga middag - Check
Ta hand om disken - Check
Hitta ett jobb -

Hmmm...

Det man inte har i huvudet...

image99

Vem är vem??

image98

sön

Nu känns det att det är på riktigt - arbetslösheten :( Hade jag haft kvar mitt jobb hade jag börjat om imorron. Känns supertrist. Istället ska jag börja scouta jobb. Ska faktiskt träffa en arbetsgivare redan imorrn. Han hade inga lediga jobb just nu men ville att jag skulle komma och lämna in mitt cv. Alltid något. Och sen blir det till att börja ringa runt.
- Hej, jag heter A och jag är arbetssökande.
Usch, så enkelt det hade varit om vi hade haft jättemkt jobb och alla hade fått stanna. Men det ska inte alltid vara enkelt. Får se det som en ny erfarenhet. Alltid lär man sig något.

Var för övrigt ute och skrittade barbacka i skogen idag, kanske hur mysigt som helst.

Vinkevink

Intressant

A: 'nynnar'
A: Vart kommer den där låten ifrån??
O: Menh, den är ju från Sunes Jul.
A: Va! Men hur kan jag kunna den??
O: Därför att jag visslade den för 2 minuter sen.
A: Jaha.

Tors

Igår satt jag på arbaitsförmedlingen hela förmiddan.
Idag har jag varit på stallet - hela dagen. Sen har jag inte gjort så mkt mer...
Ska rida imorrn också.
Jag fattar inte hur jag kan göra så lite och ha så lite tid över. Har typ haft två sovmornar den här julen, förutom när jag var sjuk då. Håller på att bli galen, jag måste få sova ut!!

Ge mig mer tid!!

Fast nästa vecka har jag ju faktiskt ingenting spec. inbokat, arbetslös som jag är. Fast då ska jag typ börja engagera mig i jobbsökandet och ta tag i det på allvar :S Kan inte direkt säga att jag varit överdrivet engagerad så här långt.

Nä, nu måste jag betala lite räkningar. Det ger vuxenpoäng det!




(Känns helt overkligt att jag var här för två månader sen)


Asch

Råkade lova O en grej inför förra tentan... nämligen 1000 miljarder lycka till pussar. Inte bra. Det är typ över 500 st i sekunden de närmaste sextio åren :S Detta innebär att jag är för evigt skyldig.

Så... lova aldrig något du inte kan hålla :P

RSS 2.0