Söndag

O har varit i Sthlm hela helgen vilket innebär att jag numera äger lägenheten. Hela helgen har jag haft min dator inkopplad till hans högtalare och lyssnat på hög musik och varit allmänt risig. Jag har gått på toa med dörren öppen och inatt så sov jag i O:s pyjamas. Det har med andra ord varit rätt skönt att vara ensam en stund. Fast nu har jag börjat längta efter honom igen :S Det är trots allt mysigare när man är två.

Snabbsammanfattning av helgen: I fredags var jag, E, L, T, L:s kompis M och två av hans kompisar på Hg och ägde dansgolvet. Igår blev jag bjuden på mat och fika + melodifestival nere hos E och J. Supertrevligt!

Just nu snöar det som rackarn här nere i Köpinget. Ska snart börja byta om för jag ska på dubbelpass. Först pilates och sen gympa. Peppipepp

Jag är en kvittoknölare

Ibland upptäcker man små saker om en själv som man aldrig tänkt på förut. Lustigt.

Dugga nr2

Har precis skrivit dugga nr 2 på programmeringen. Kändes lite lättare än den förra så det ska bli spännande att se hur det går! För övrigt har jag sjukt mkt att göra just nu, det är rapporter och inlämningar och lektionsuppgifter och duggor och dagar från 8 - 17. Jag som just vant mig vid att ha slappa veckor där jag tom hinner plugga i förväg utan att plugga efter middan. Skulle tro att det är slutspurten inför tenta-p. Nästa vecka är lika hemsk, veckan efter det relativt lugn och sen börjar tenta-p. Åh, uschiusch. Jag hatar att inte ens kunna ta helg utan att ha dåligt samvete för att man inte pluggar. I söndags satt jag och E hela dan och programmerade för att hinna färdigt labben som skulle redovisas i måndags. Nu har vi fått komplettering på den samtidigt som vi har en ny labb med 12 uppgifter som ska in på torsdag nästa vecka. Jag vill ha lite ledigt!

Just ja, blev föressten utmanad (se kommentar förra inlägget).

Den här bilden blev det:



Det är en bild från i höstas då O fyllde år. När han vaknade fick han, förutom skönsång, ett garnnystan i handen som han sedan skulle följa runt i lägenheten för att hitta sina presenter. Så har vi alltid hemma hos mig när nån fyller år och jag tycker att det är superspännande! Men det var inte särskilt uppskattat :S O ville hellre ha paketen direkt på sängen som dom alltid gör hemma hos han när nån fyller år. Det är klart, han uppskattade ju att jag hade ansträngt mig, men han tyckte det var jobbigt att behöva jobba för att få paketen. Jaja, jag försökte iaf och nästa år blir det inget garnnystan :P

Nu ska jag posta ett paket till mamma (hon fyller år nästa vecka) och sen så ska jag till skolan och träffa E för att försöka komma nånstans med programmeringslabben.

Hade så länge!!

Tydligen

så duger det inte längre med Gina Tricot kasse till matlådan. Inte tillräckligt manligt.

Lördag

Idag blir det pyntning inför sittning igen, den här gången finsittning, och sedan jobb på eftersläppet. Vet inte om jag nämnt det men nu tors till lör har det varit/är det vsr här på uni. "Norra Europas största pulkatävling". Massor med lag både härifrån och från andra universitet har kommit för att festa och tävla i pulkaåkning. Själv ingår jag i dekorgruppen så jag har jobbat med att pynta inför sittningar och kravall. Och ikväll ska jag då jobba på eftersläppet, jag ska stå i köket och laga mat hela natten. Eftersläppet är till 3 och sen så ska vi städa så i bästa fall är jag väl hemma vid 5 :S

Imorgon ska jag sova.


Liten parantes

Jag blir fortfarande skitskraj när posten kommer

Dubbelusch

Duggan var svår, svarade på alla uppgifterna men sen om det funkar det är en annan sak. Men nu är jag ledig resten av dan iaf, eller ja, kl 17 ska vi börja pynta inför sittningen och kravallen som är ikväll. Men det blir skoj! Innan dess har jag tänkt försöka räkna lite. Om jag räknar lektionen vi har imorrn idag så får jag sluta redan kl 15. Förmodligen kommer jag inte att klara hälften av uppgifterna - brukar vara så, men då kanske jag får gå hem vid 16 iaf :P

Angående morgondagen.
Labb i 6 h+ lektion 2 h, måste jag säga mer?

Sen så måste jag ju plantera min gran också!

Kramkam

Usch

Har dugga i programmering imorrn så nu sitter jag här och nöter i våldet. Hur ska jag hinna göra 6 uppgifter på papper på 2 timmar när det tar mig 3 timmar bara att göra dom 4 första på datorn? Äh, man ska nog inte oroa sig så mkt, när man väl sitter där så brukar man koncentrera sig betydligt mer och då brukar det som regel gå lite fortare :)

Igår och idag har det förresten varit arbetsmarknadsdagar här på campus. I princip hela den tekniska delen av universitetet är som en stor mässa med massor av företag. Perfekt om man vill fixa exjobb eller så. Nu ligger ju mitt exjobb en sisådär 4 år bort så jag har mest inriktat mig på att plocka så mkt pennor och godis som möjligt. O kom hem igår - helnöjd. Han hade lyckats plocka på sig så mkt godis att han fyllde en 3liters degbunke och så mkt pennor och andra reklamgrejor att han fyllde en enliters. Riktigt så bra på att samla har inte jag varit. Jag tycker det är lite hemskt att bara roffa utan att prata så det blir lätt att jag står där och lyssnar bara för att få ta. Men då vågar jag inte ta en hel näve utan jag tar några godisar åt gången. Är det svensken i mig kanske?

Idag fick jag en gran förresten. Av södra tror jag att dom heter. Tanken är iaf att man ska plantera den och bidra till en bättre miljö. Kul grej iaf!

Usch, nu måste jag återgå till pluggandet :S Ikväll ska vi och träna igen. Det blir skoj :)

Häjdamedde

1 feb

My friend P flyger idag till thailand för att påbörja sin 3 månader långa backpackingresa. Så otroligt häftigt! Kolla in hennes blogg på:

http://www.minbackpackingresa.blogspot.com

Själv så ska jag försöka göra färdigt programmeringslabben som ska vara inne på måndag :S

Sen blir det pyssel med dekorgruppen.

Kramkram

RSS 2.0