Förkyld i våldet

Helgens aktiviteter gör sig påminda. Är verkligen helt tätt i hela huvudet - inte särskilt kul :(

Något som däremot är jätteroligt...
det är att O har kommit in på andra året i Köpinget!!
Och att vi har fått en lägenhet!!

Det enda det hänger på nu... det är om jag kommer in eller inte. Får ju inte veta förrän kring den 10 juli :( Men jag hoppas verkligen, och enligt all statistik på folk som sökt utbildningen andra år så verkar det som att jag kommer in.

Hoppas, hoppas...

Blir det som vi hoppas och planerar för, så flyttar vi redan den 1:a augusti - vilket bara är en månad bort!! Man känner sig lite småstressad med tanke på hur mkt det är som ska packas och så. Men samtidigt kan man inte engagera sig till 100% så länge man inte vet att det är helt klart. Jobbigt det där.

Nu blir det till att duscha och göra sig iordning innan jag ska fara på jobbet. Att jobba em är faktiskt ruskigt skönt. (Em = 14 - 22). Man blir lite socialt handikappad bara, i och med att man jobbar då alla andra är lediga. Men att få sova ut på mornarna - det slår det mesta.

Ha de

Suck

Idag är det söndag, snart är det måndag.
Varför ska alltid helgerna gå så fort??

Helgen har varit helt fantastiskt underbart kul. Den inleddes på fredag kväll med festival. För vissa var det kanske mer fest än det var ival, med tanke på hur mkt folk det var i öltälten. Menmen, vi hade faktiskt riktigt skoj. Träffade massor med roligt folk.
Pratade - inte helt lätt
Lyssnade - på bra musik
Hoppade - som en studsboll

 

Blev sen väckta tidigt på lördagmorgonen. O:s pappa hade åkt iväg för att fiska men bilen hade pajat halvvägs. Så det blev till att rycka ut och bogsera - inte så kul med tanke på hur många timmar vi sovit. Menmen, det fick gå ändå.

Sen blev det fika med tjejerna från klassen. Jajamensan - alla fyra :P Ooo... det var supersuper trevligt. Blir ju som så svårt att träffas allihopa då vi befinner oss på olika orter men nu var alla hemma och det var ingen som jobbade så det var helt perfekt.

Lördag kväll blev det mer festival - inte undra på att man känner sig sliten.

Idag har vi, efter att vi stigit upp, knappt hunnit med något mer än att äta. Men vi har faktiskt varit ut en sväng med xj:n i det fina vädret. Oj, så härligt det var! Har ju som sagt inget eget skinnställ så jag fick låna O:s gamla vilket var aningens för stort. Menmen... bättre ha det och se ut som ett fån är att skrapa sönder hela kroppen ifall man kör omkull.



Jobbar em hela veckan så jag har sovmorgon imorrn. Tur det, annars hade jag nog aldrig orkat stiga upp :S

Kram

Men! Vänta nu... Ska du lämna din fetaost??

Ibland kan det gå flera flera veckor utan att det händer en enda grej. Sen ska allting helt plötsligt hända samtidigt. En sån uppbokad sommar som jag har den här sommaren kan jag helt ärligt säga att jag aldrig har varit med om förut. Det är klart att det är otroligt roligt!! Men samtidigt skulle det vara skönt med iaf en ledig helg :P Jag och O har faktiskt kollat och det visade sig att vi är uppbokade ända in i augusti.

"Om du var en fisk hade du blivit uppäten för länge sen"

Just ja!! Jag har ju börjat på nytt jobb. Faktiskt otroligt spännande. Mkt nya saker att lära sig och otroligt ansvarsfullt. Men det är skoj :) Har hittills varit på upplärning i två veckor men from imorrn är det skarpt läge. Då kan jag titulera mig som operatör på riktigt.

Stora maskiner....

Helgen.
Började med midsommarfirande vid havet. Grillning stod på scemat. Allra mysigast blev det ändå då jag och O gick iväg och satt för oss själva en stund. Pratade, lyssnade på havet och höll om varann. Lätt den bästa midsommaren någonsin.
Fortsatte med dop på lördagen av lillkusin, inte till mig då, utan till O, på annan ort. Oj vad söt han var!! Och så lillpickeli!! Sen blev det mat, fika och umgänge med släkten, inte min då, utan O:s. Sen åkte vi ut till en annan kusins stuga och blev uppätna av myggen. Eller tja, inte bokstavligt talat... men dom gjorde iaf ett bra försök :P Årets längsta dag var med andra ord väldigt lyckad och väldigt trevlig.
Söndagen, dvs idag, har innefattat sovmorgon och 20-års kalas. Sen hanns det som int me nå mer.

"Då var de slut på barnproduktionen"

Nu försöker jag bara varva ner, ska ta och krypa isäng snart... jobbar fm hela veckan. Men först! En titt på smhi för att se om den planerade invigningen av min "nya" cykel kan fortlöpa som planerat.

Mån - ev. vollyboll i sctaan.
Tis - ev. främmande = jag måste fixa maten :S
Ons, Tors - Inget planerat än så länge.
Fre - Festival

Vinkevink

En liten bild...

... på den duktiga pållen :)


Fortfarande fullt upp

Sådärja... nu har jag 5 min över och här kommer ett inlägg som utlovat :P

Tävlingen gick superbra!! Devvan var kanske hur fin som helst. Regnet det öste ner och då och då hörde man åskan mullra (fast det märkte inte jag för jag var så otroligt fokuserad :P) Menmen... privathästarna blev superspattiga... vissa gick inte ens fram till domarbilen eftersom dom körde vindrutetorkarna. Devvan däremot... han var lugn och fin, han blev lite piggare och sportigare av regnet bara. Helt perfekt :P Red tyvärr fel så jag fick ett avdrag på 2 poäng... trodde därför att det hela skulle gå åt skogen pga den hårda konkurransen (de andra som jag tävlade mot brukar tävla regionalt lätt A). Men jag fick ändå över 63 %!!! Och det slutade med en förstaplats!!!! Är fortfarande helt i chock och har inte smält det hela... trots att det är en vecka sen jag tävlade.

Just nu känner jag mig helt slut... har jobbat em hela veckan + att jag under ons och torsjobbade fm på mitt gamla jobb. Har med andra ord jobbat oavbrutet :S

Nu har jag superbråttom! Ska springa ner till busshållplatsen och möta O.

Trevlig midsommar!! Skriver mer sen så fort jag får tid :P


Oj oj

Snacka om att det är mkt just nu.

Kortfattat vad som hänt:
Har varit söderut på släktträff.
Har jobbat.
Har varit hos O en hel helg :)
Har ätit rabarberpaj.
Har börjat på nytt jobb.

Vad som kommer att hända:
Tävling på fredag i inlandet.
Familjefestival - familjefestival live
Mer jobb.

Nu måste jag rusa och laga middag,
sen kommer O
:)
och så måste jag packa/förbereda inför fredag + att jag måste förbi farfar och prova en cykel.


Skriver nästa gång jag får 5 min över :P

Två ord

Fullt

Upp

RSS 2.0