Fråga

Nån annan än jag som funderat på varför "Lunds studentkör" endast består av äldre män med gulnade studentmössor??

Dagens låt

Paramore - Misery Business



Living for the weekend

Just nu är jag kräkless på att vara arbetslös. Hade jag inte haft stallet eller O... då hade jag med all sannolikhet gått in i nån slags dvala och bara legat och degat i soffan hela dagarna. Vissa dagar är verkligen helt hemska... typ idag. Har en uppgift som jag ska göra på hela dagen, och det är att samla ihop ris på baksidan. Det är liksom gjort på en kvart och sen så fördriver jag bara tid resten av dan. Idag har jag t.ex. dragit mig extra länge i sängen, varit ute och joggat och suttit framför datorn... och klockan är bara halv två!!! Nä, utan stallet och O hade jag blivit helt knäpp i huvudet.


I helgen var det den första lokala dressyrtävlingen för terminen. Det gick faktiskt oväntat bra. Blev till och med placerad i Lätt C:n (!!!!) Och då kändes det ändå inte som att det gick kanonkanonbra, så det kan typ bara bli bättre :)

Förutom rosett fick jag ett hederspris också! Det första hederspriset jag har fått i hela mitt liv!

Hederspriset bestod av:
- Ett par svarta sockar
- Ett balsam med bästföredatum 2007-10
- Ett ihopvikbart sittunderlag.

Lite fattigt kan man tycka men alltid något :)


Imorgon är det valborgs. Det ska bli skoj, blir till att umgås med folk :) Tror att ordet grillning nämdes också... en klassiker med andra ord.

Nu ska jag... få se nu... promenera en sväng kanske??

Ha dé



Dagens fråga

"Om man river ost tillräckligt länge... kan man nöta hål på rivjärnet då??"

Hänt sen sist

- Fick veta att jag inte får jobba nå mer :( Eller... dom skulle ringa om jag behövdes nån fler gång, men i veckan var det för lite jobb. Tråkigt, tråkigt... men 5 dar är 5 dar, och lite pengar har jag då tjänat iaf.

- O kom ÄNTLIGEN hem!! 12 dar är en ruskigt lång tid :(

- Discobowling med G + M samt en P och en K och nå annat folk.

- Mys

- Jogging + mördarmagövning

- O åkte tillbaka till ghetto :( Fast som tur var är han bara borta 5 dar den här gången :)

- Fick ett sms då jag vaknade på måndag morgon av O. "Du kommer att bli skogstokig då du läser tidningen". Ja - jag blev skogstokig... vilka idioter!!! Hur kan man bara göra nåt sånt???

- Har varit på stan och inhandlat en ny back till mina stallsaker.

- Har tvättat + städat bilen.

Bloggtips

Ett litet bloggtips bara :)

http://www.joelsunderbara.blogg.se/

VHB is the shit

Har nu jobbat i exakt tre dagar.
Så otroligt fantastiskt kul det är!!! Bara att ha någonting att stiga upp till på morgonen och att få träffa lite folk är ju helt underbart. Allt är precis som det var förut... J sitter fortfarande på soppåsarna en stund innan han slänger dom, luftavfuktaren måste fortfarande vattnas stup i ett, det gnälls/tjatas om än det ena, än det andra och som vanligt är det vissa problem med återupprättandet av arbetslinjen vid en större diskussion.

Jag gillar mitt jobb :)
I våldet :P

Hoppas nu bara jag får stanna liiite längre än freda' iaf. Det önskar jag verkligen av hela mitt hjärta.

I övrigt har det inte hänt särskilt mkt. Har varit på stallet en sväng, ska dit igen imorrn.

"...för honung är ju min pension"


Gonatt alla mänskor, imorgon är en annan arbetsdag :)



Klubbtävling

Tävlade igår på klubbtävlingen och det gick faktiskt förvånansvärt bra. I LC:1:an kom jag 4:a av 10, precis utanför rosettplats, och i LB:1:an kom jag 7:a (tror jag, inte helt säker :P) av 17. Detta trots en felridning och avdrag på 2 poäng.

Är faktiskt ruskigt nöjd.

Hihi... trots att det bara var en klubbtävling så körde vi med vita ridbyxor och knoppade hästar. Devvan var superfin!! Titta själva!!

image180

Hihi ^^ Visst ser han förvånad ut??

Ikväll ska vi och fira farfar som fyllt år. Min present: Två finare chokladkakor, hallon resp. apelsin. Och imorgon... då börjar jag jobba igen!!

Trevlig kväll :)

image181

Dagens låt

Operator Please - Get What You Want



Tråkig rubrik

Har precis satt igång en svart tvättmaskin, nu ska jag ut och promenera.

I eftermiddag ska jag på stallet - tror det blir dressyr idag. Måste även förbereda lite inför morgondagen. T.ex. lära mig programmen som jag ska rida vilket jag inte har gjort än :S Nämen smörja tränset, rengöra stövlarna, ge Devvan en ordentlig rykt osv. så kanske jag slipper ta det värsta imorrn.


Har paxat sistaplatsen i alla klasser jag ställer upp i, bara så ni vet :P

Förresten så kollar jag min mail äckligt mkt just nu. Typ varje gång jag går förbi datorn och den råkar stå på = alldeles för ofta :S Tänker hela tiden: jamen jag kan ju faktiskt ha fått ett nytt mail!! Det äter ju upp min värdefulla tid, och hur ska jag hinna avvänja mig inför måndagen??

Vinkevink :)

Dagens låt

Sara Bareilles - Love Song


Gick tyvärr inte att embedda :(
http://youtube.com/watch?v=MR5xv3pt7KI

JAAAAAAAAAAAAAAA

Fick just ett samtal från mitt gamla jobb och de behöver ta in mer folk. Så på måndag, då börjar jag jobba igen. AD kunde tyvärr bara säga säkert att jag har jobb till nästa fredag men vadå?? Om det så bara blir en vecka så är det ändå superkul!!

Wiho!! Känner mig superduperglad!!

Från piprensare till biff

Gjorde några (läs 10) armhävningar (läs "halvarmhävningar") igår efter att jag joggat. Har därför världens träningsvärk idag. Snacka om att jag är otränad :S Det känns som att det dags att ta tag i styrketränandet nu. Jag skäms!! Så illa är det...

Har faktiskt bestämt att jag ska bli biff i höst då jag och O flyttar till Köpinget. Sådeså!! Och de som inte tror mig, inkl. O, hela min familj samt min vänskapskrets, de ska jag överbevisa.

Håll i hatten!

Typiskt

Det finns en helt ny Lätt C:1:a och det har inte jag fattat föränn nu!! Och den här är helt annorlunda än den gamla. Det innebär alltså att jag måste lära mig ett helt nytt program till på lördag = jobbigt. Jag som trodde att det var hellugnt :S

Tiiiiiisda

Så blev det tisdag igen.

Kan inte direkt på står att jag har någonting intressant att berätta... hoppade Missan igår, gick rätt bra faktiskt. Hon gick nämligen på framåt!! Efteråt var hon alldeles svettig och orkade knappt lyfta hovarna då jag skulle kratsa dom.

Idag händer inte så mkt... tänkte jogga en sväng och sen får vi se.

Hejhej


image177

Dagens tips


http://www.isjouren.se/

Växterna

Det växer för fullt i mitt fönster just nu :)


Pelargonerna 'Blueberry Ripple' samt  'Venus'







Äggplantan 'Udumalapet'







Rosenlisan 'Bellizzy Color Balls'




Sötpepparn 'Corbaci'




Sommarbegonian  'Pink Queen'




Sommarphloxen 'Chanal'




Tagetesen 'Vanilla'




Petunian 'Pirouette Soft Red and White'




Blomstertobaken 'Avalon White'




Har även satt en Balsamin av sorten 'Pretty Polly', men den har inte kommit upp än :(

Den sista, jag lovar :P


image167

http://www.fulheten.com

Empty room

Har precis kommit tillbaka efter att ha skjutsat O till bussen. Nästa gång vi träffas är det den 18:e april, känns jättejättejobbigt. Som tur var kommer jag att vara rätt upptagen nästa helg i alla fall så då kommer det förhoppningsvis kännas lite lättare.

Igår var superskoj. Dagen spenderades på stan där vi inhandlade presenter till födelsedagsbarnen. Vi var nämligen bjudna på överraskningbarnkalas. Haha... så otroligt kul... vi fikade på Nalle Puh papptallrikar, lekte ringlekar, fiskade fiskedamm, såg Mulan etc. Allt i äkta barnkalasanda.

Min och O:s present (båda fick i princip lika):
- Snobbenresekit = en liten snobbentandborste, en liten snobbentandkrämstub samt ett litet tandborstreseskydd i form av en liten mössa.
- Post-it lappar i form av en blomma resp. ett löv.
- En tablettask.
- 6 st. talgbollar
- En tub med tuggummi. Ni vet en sån som man jämt åt när man var liten ^^

Allt detta var då inslaget i två jättestora påskägg som vi hittade billigt på rea.



Idag har vi inte gjort något speciellt. Steg upp sent, promenerade en sväng, vilade en stund, gjorde middag, åt middag, åkte till bussen.

- Hehe... du har ganska håriga ben.
- Welcome to the jungle, shalalalalalalala....

- Vill du känna på min ballong?
- Hehe.. min är större än din....
- Å va flina DU åt??

Ikväll blir det till att dega framför Tv:n. Helt perfekt söndagskvällssysselsättning.

Vinkevink

Promenad

Har precis varit ute på promenad med mamma runt samhället. Och då vet man aldrig, tro mig, aldrig vad som händer. Hon fick så otroligt mkt gjort idag så det är helt sanslöst. De sista kilometrerna gick jag och bar en skåpdörr. Dé ni!!

Nu ska jag äta lunch och sen blir det till att packa.

Pssst!


image165

http://www.fulheten.com

Fredag före lördag

Så var det fredag igen. Den här veckan har gått ruskigt, ruskigt fort. Riktigt läskigt fort faktiskt. Men, men.... jag är inte bitter :P Det är ju helt perfekt!! För det innebär att jag knappt hunnit sakna O. Eller, det är klart att jag saknat honom, det gör jag jämt när han är i ghetto. Men inte så där obehagligt mycket att det har gjort ont i hela bröstet.

I helgen blir det skoj iaf.

Fredag - Ridning + åka hem till O

Lördag - Göra schtaan + träffa folk

Söndag - Mys + ev. fira farfar

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

Trevli helg!!


Klockrent


image164

http://www.fulheten.com/

En halv pannkaka & 0,5 l glass senare...

...träningsvärken är om möjligt ännu värre.
...har sett två feta flugor och 3 krokusar.

"Tänkte dra ett aprilskämt, men du är så lättlurad"

Gårdagen spenderades i bilen, på stallet, på schtaan samt på mitt gamla jobb. Åkte hemifrån vid 08:30, kom hem vid 21:30. Jag var alltså hemifrån mer än 12 timmar. Skumt det där. Vissa dagar gör jag ingenting alls, typ som idag, andra dagar är det hur mkt som helst.

Jaja... här har ni gårdagen i punktform:
- Skrev prov på stallet. För att få tävla måste jag lösa ryttarlicens och för att få göra det måste jag ha grönt kort vilket jag inte har. Är godkänd på det praktiska + ridprovet. Blir jag godkänd på teori är det grönt ljus - för grönt kort. Hehe...
- Åt lunch på mitt gamla jobb med mina gamla arbetskamrater. Det verkar som om det ljusnat litegrann iaf. 2 st av oss 4 som blev tvungna att gå vid nyår har fått tillbaka jobben, och jag är nästa i tur om det kommer in mer jobb. Hoppas hoppas :)
- Gick en sväng på stan, träffade några kändisar + kännigendisar. Alltid trevligt. Köpte ett par söta ballerinaskor också. 50 :- på rea = som fått.
- Tillbaka på stallet på banbyggarmöte.
- Pratade med O i telefon. Han hade blivit intervjuad och ska vara med i tidningen inom en snar famtid. Superspännande!!
- Gratis föreläsning 19-21 om våren i trädgården. Mkt intressant. Lärde mig en hel del om trädgårdsplanering, häckar, buskar, beskärning med mera. Sänkte dock medelåldern en aning. Han jag satt med hade jobbat med trädgårdsanläggning från -65 till -82 eller nåt sånt men nu var han pensionerad. Mkt trevlig herre på min ära.

Idag har det inte hänt så mkt - än. Har hackat lite is, gjort lite bankärenden via internet, skickat lite mail som behövdes skickas. Nu tänkte jag fara ut och springa en sväng i det fina vädret. Fast vi får se hur det går. Har nämligen hemsk träningsvärk från i måndags :S Konstigt det där. Red hela påskhelgen - inte nå träningsvärk överhuvudtaget. Hoppade nå småskutt i mådags på markarbetet - kan knappt gå.

Det sägs ju att det ska vara bra att röra på musklerna om man har träningsvärk.

Ha dé.

image163

Monki

Tänkte bara meddela att den här jackan numera bor i min garderob :)
image162

RSS 2.0