Suck

Idag är det söndag, snart är det måndag.
Varför ska alltid helgerna gå så fort??

Helgen har varit helt fantastiskt underbart kul. Den inleddes på fredag kväll med festival. För vissa var det kanske mer fest än det var ival, med tanke på hur mkt folk det var i öltälten. Menmen, vi hade faktiskt riktigt skoj. Träffade massor med roligt folk.
Pratade - inte helt lätt
Lyssnade - på bra musik
Hoppade - som en studsboll

 

Blev sen väckta tidigt på lördagmorgonen. O:s pappa hade åkt iväg för att fiska men bilen hade pajat halvvägs. Så det blev till att rycka ut och bogsera - inte så kul med tanke på hur många timmar vi sovit. Menmen, det fick gå ändå.

Sen blev det fika med tjejerna från klassen. Jajamensan - alla fyra :P Ooo... det var supersuper trevligt. Blir ju som så svårt att träffas allihopa då vi befinner oss på olika orter men nu var alla hemma och det var ingen som jobbade så det var helt perfekt.

Lördag kväll blev det mer festival - inte undra på att man känner sig sliten.

Idag har vi, efter att vi stigit upp, knappt hunnit med något mer än att äta. Men vi har faktiskt varit ut en sväng med xj:n i det fina vädret. Oj, så härligt det var! Har ju som sagt inget eget skinnställ så jag fick låna O:s gamla vilket var aningens för stort. Menmen... bättre ha det och se ut som ett fån är att skrapa sönder hela kroppen ifall man kör omkull.



Jobbar em hela veckan så jag har sovmorgon imorrn. Tur det, annars hade jag nog aldrig orkat stiga upp :S

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0